Nooit meer aanklooien met je advertenties

Master jouw Facebook advertenties met mijn uitgebreide cursus

Herken jij jezelf?

Wat nou als...

Deze training is niet zoals al die anderen...

Facebook advertenties kosten veel geld en leveren niks op, toch? 

Stop. Dit is niet waar. Er zijn veel ondernemers ontzettend succesvol dankzij Facebook advertenties. Maar zonder de juiste opzet ga je geen succes behalen met adverteren.

Ja, het kost wat tijd om te leren hoe je goede advertenties moet instellen. En ja, het kost wat tijd om de perfecte, winstgevende advertentie gevonden te hebben. 

Maar ik ga het je leren. 

In deze trainig leg ik je uit hoe je de basis goed neerzet, zodat het leuk wordt om te adverteren. 

Er is zoveel gratis informatie online te vinden, misschien heb je al eens een training gevolgd hierover. Maar toch kom je er niet uit en lopen je advertenties niet. 

Ik beloof het je: na deze training heb je geen andere training meer nodig! 

Van student naar ervaren online marketeer

Mijn naam is Eliza Agten, ik ben ondernemer, gepassioneerd online marketeer en eigenaar van twee bedrijven. 

Sinds 2017 help ik ondernemers met hun Facebook en Instagram advertenties. Ik gebruik al mijn kennis en ervaring om het beste resultaat te behalen. 

Facebook verandert tegenwoordig snel. Doordat ik dagelijks in de advertentieomgeving werk, weet ik mijn weg snel te vinden. 

Al mijn kennis en ervaring heb ik verzameld in deze cursus. Dit zodat jij van stap A t/m Z zelf kunt leren hoe je succesvolle advertenties op kunt zetten. 

Dit kun je verwachten

6 uitgebreide modules

De cursus bestaat uit 6 uitgebreide modules met elk hun eigen onderwerp en voorbeelden. Zo leer je stap voor stap wat je moet doen voor een succesvolle campagne.

Leer alles van A t/m Z

Als je de modules van 1 t/m 6 doorloopt, weet je hoe je zelf je advertentieaccount goed instelt en kunt je aan het einde je eerste campagne live zetten.

Uitleg en voorbeelden

In de cursus zit al mijn kennis en ervaring verwerkt. Ik heb zoveel mogelijk voorbeelden en gebruikte advertenties voor klanten erin gezet zodat je kunt afkijken.

1 op 1 call - 30 minuten

Na 2 weken plannen we een 1 op 1 call in waarin we je al je vragen bespreken. Dit zorgt ervoor dat je nooit vast gaat lopen en dat je met een gerust hart kunt gaan adverteren.

Extra module: retargeting

In deze extra module geef ik je uitleg over het opzetten van een retargeting campagne. Met retargeting benader je opnieuw je doelgroep.

Extra module: landingspagina's

In deze extra module geeft ik je tips en uitleg over het bouwen van een converterende landingspagina.

Extra module: beginnersfouten

In deze extra module behandel ik wat fouten die je in het begin kan tegenkomen bij het opzetten van je advertentieaccount.

Reviews

Ben je ik zoek naar iemand die je kan helpen met je advertenties zowel voor op Google als op social media ben je bij stormbrain aan het juiste adres. Met de juiste kennis en persoonlijke aandacht weet Eliza wat het beste is voor jouw bedrijf. Ze denkt met je mee en geeft ook tussendoor tips hoe je marketing nog beter zou kunnen. Kortom heb je graag persoonlijke aandacht en wil je dat er meegedacht wordt om samen een succes te maken van jou bedrijf dan zou ik Stormbrain zeker aanbevelen.

Esther - fotoster en bride 4 one day

Eliza heeft super veel kennis. Zelfs als Facebook alles veranderd ( wat ze nogal vaak doen) snapt ze het principe en weet alles te vinden. Ze is betrokken en wil graag dat jij t ook begrijpt. Hele fijne samenwerking met haar.

Tessa - happy mama happy baby

Voor het opzetten van mijn Meta advertenties heb ik de hulp ingeschakeld van Eliza en daar ben ik heel blij mee. Eliza heeft een bak aan marketing ervaring die ze gebruikt om te adviseren en mee te denken met de ads. We hebben samen verschillende vormen getest en op basis daarvan de best werkende campagne opgezet. Ik kan samenwerken met Eliza zeker aanbevelen als je zelf nog nooit met Meta advertenties hebt gewerkt en iemand zoekt die niet alleen houdt van analyseren en optimaliseren, maar die ook als mens heel gezellig is.

Merel - babbelboek

De ultieme Facebook ads training

De afgelopen jaren heb ik veel ondernemers geholpen met hun advertenties. Ik merkte dat veel ondernemers dit zelf ook wilde leren. Daarom heb ik al mijn kennis samengevat in deze cursus. 

Dit zijn de modules

Module 1: account opzet

In de eerste module leg ik uit hoe je je account goed inzet, welke stappen je niet mag missen en hoe je de tracking goed instelt. 

Module 2: bepaal je doelgroep

In de tweede module leg ik uit hoe je je doelgroep kunt definiëren en beter kunt leren kennen zodat je hem op Facebook goed kunt instellen. 

Module 3: maak sterke advertenties

In de derde module bespreek ik welke advertentievormen er zijn, hoe je overtuigende teksten schrijft, welke ontwerpen je kunt gebruiken en welke call to actions je kunt kiezen.

Module 4: je eerste campagne

In de vierde module leg ik uit hoe je een campagne opbouwt, hoe je je doelgroep instelt, hoe je je budget bepaalt en welke plaatsingen je kunt kiezen.

Module 5: monitoren en optimaliseren

In de vijfde module leer ik je hoe je naar de resultaten moet kijken, wat richtlijnen zijn en tips om te optimaliseren.

Module 6: schaal je campagnes op

In de zesde module behandel ik 2 strategieën waarmee je jouw campagnes kunt opschalen.

Bonus: retargeting

In deze extra module leg ik uit hoe je een retargetingcampagne kunt opzetten en waar je aan moet denken.

Bonus: landingspagina's

In deze extra module leg ik uit hoe je een goede landingspagina opbouwt.

Bonus: beginnersfouten

In deze extra module neem ik je mee in fouten die je in het begin kunt tegenkomen en leg ik uit hoe je ze kunt oplossen.

FAQ

In de cursus vind je 6 modules en 3 bonus modules. Hierin vind je van A t/m Z alle informatie die jij nodig hebt om jouw Facebook advertenties succesvol te lanceren en te optimaliseren.

De cursus is geschreven voor ondernemers die het gelijk goed willen instellen. Zowel ondernemers die nog nooit met Facebook ads gewerkt hebben als ondernemers die al een ad account hebben, hebben baat bij de stap voor stap uitleg.

Ik raad je aan om voor het volgen van de training minimaal 1 week (5 werkdagen) uit te trekken. Het is veel informatie om tegelijkertijd te verwerken en om mee aan de slag te gaan. Volg de modules zoals ze nu zijn, dus van 1 door naar 2, van 2 door naar 3 enzovoort. 

Met mijn cursus geef ik je alle handvaten om een succesvolle campagne op te zetten. Over de daadwerkelijke resultaten van de campagne kan ik niks beloven. Resultaten van advertenties zijn afhankelijk van veel verschillende zaken wat bij iedere ondernemer kan verschillen. Maar als je alle stappen doorloopt en je campagne instelt zoals in mijn uitleg, is de kans groot dat je goed kunt testen en binnen 3 maanden goede resultaten kunt behalen.

De prijs van de Facebook ads training is 49 euro ex. btw.

Dé complete Facebook ads training

Stop met het verspillen van je kostbare marketingbudget en ga serieus aan de slag het leren hoe je succesvolle advertenties kunt draaien.