Het kloppende hart van jouw online marketing

Versterk je online aanwezigheid met een doelgerichte website

Eigenlijk kun je niet zonder website...

Jouw website is het kloppende hart van je online marketingstrategie, waar alle digitale wegen samenkomen.
Het vormt niet alleen een centraal punt voor alle informatie over jouw producten en diensten, maar ook als het beginpunt van jouw marketingfunnels.

Door doelgerichte pagina’s, aantrekkelijke call-to-actions en geoptimaliseerde landingspagina’s te bouwen, stuur je bezoekers moeiteloos door binnen de verschillende fases van de klantreis. 

Je website is daarmee niet alleen een etalage, maar een dynamisch platform dat de interactie met potentiële klanten aangaat. Dit leidt uiteindelijk tot het  maximaliseren van je online zichtbaarheid en het genereren van waardevolle leads.

Waarom jouw site laten bouwen en niet zelf bouwen?

De vele online tools maken het misschien verleidelijk om zelf je website te gaan bouwen, maar een websitebouwer biedt expertise en kennis die jij niet bezit. Ik als ervaren websitebouwer begrijp hoe een goede website in elkaar zit, hoe een design opgebouwd moet worden en hoe bezoekers graag navigeren op een website. Dit zorgt ervoor dat een op maat gemaakte website altijd perfect is afgestemd op de specifieke behoeften van jou en je bedrijf. 

Daarnaast zorg ik als professional ervoor dat je website voldoet aan alle technische vereisten, zoals responsiviteit, zoekmachine optimalisatie en data verzameling, waardoor jouw online vindbaarheid wordt verbeterd. Door te kiezen voor een professionele websitebouwer, investeer je niet alleen in een effectieve online plek voor jouw bedrijf, maar bouw je aan een krachtige online tool voor de toekomst.

5/5
Het was tijd voor een nieuwe website. Eentje die ik niet zelf zelf in elkaar geprutst heb, maar gemaakt door een professional. Eliza heeft dit voor mij opgepakt. Het grote voordeel van het uit handen geven van je website is dat er iemand met je meedenkt, die er het fijne vanaf weet. Eliza denkt mee over de vormgeving, de teksten, eigenlijk over alles wat te maken heeft met je website. En dat allemaal op een hele prettige manier. Hierdoor ziet mijn website er nu professioneel uit, en past het helemaal bij wie ik ben en hoe ik naar buiten toe wil treden. Ik ben ontzettend tevreden over mijn nieuwe website!
Danielle Rijks
Boekhouder
5/5
Eliza heeft mijn website gemaakt. Dat heeft ze heel goed gedaan. Ze heeft kennis van zaken en is prettig in de omgang. Ze nam de tijd om mij en mijn wensen te leren kennen. Dat zie ik terug in de look and feel van mijn website. Super blij mee!
Leny van Leeuwen
Team trainer

Hi, ik ben Eliza

Mijn naam is Eliza Agten, ik ben ondernemer, gepassioneerd online marketeer en eigenaar van drie bedrijven.

Sinds 2017 help ik ondernemers met hun website en webshop. Ik gebruik al mijn kennis en ervaring om het meest passende website design te maken. 

Er zijn zoveel websites. Doordat ik dagelijks websites design, weet ik snel een uniek ontwerp te creëren voor jouw bedrijf.

Ben jij op zoek naar een nieuwe website of een opfrisser van jouw website of webshop?

Laten we kennismaken! 

Hoe ik websites en webshop bouw

Software & techniek

Met ruim 7 jaar ervaring in websites en webshop bouwen, heb ik zelf duidelijke voorkeuren voor techniek en tools. 

Websites bouw ik graag in WordPress met Elementor als builder. Voor webshops kies ik voor Woocommerce. Elementor is gebruiksvriendelijk en stelt mijn klanten in staat om na een korte uitleg zelf afbeeldingen, blogs etc. aan te passen en toe te voegen als de site live is. 

Met hosting en je domeinnaam kan ik je ook helpen. Ik werk zelf graag samen met Hostnet omdat zij een fijne, snelle service verlenen. 

Verder heb ik kennis en ervaring met externe software zoals Huddle (voor online leeromgevingen), Mailblue (voor e-mailmarketing funnels) en Calendly (voor online een afspraak inplannen). Ik help mijn klanten om deze software te koppelen aan hun eigen website, zodat hun online marketingfunnels op rolletjes lopen.

Mijn werkwijze

Intake & voorstel

We maken kort kennis via een online video call. Ik ben benieuwd wie je bent en waarom je doet wat je doet. Jij vertelt wat je wensen en eisen zijn voor jouw eigen website. 

Na ons gesprek vat ik alle informatie samen in een voorstel die je ontvangt per mail.

Versie 1

Als je akkoord bent met het voorstel, ga ik aan de slag met het ontwerp. 

Ik bouw als eerste de homepage in het ontwerp, zodat je daar feedback op kunt geven en ik weet of het design aan je wensen voldoet. 

Versie 2

Wanneer we het definitieve design hebben voor de site, ga ik verder bouwen aan de overige pagina’s. 

Jij gaat ondertussen aan de slag met teksten en afbeeldingen die je graag op de pagina’s wilt hebben. 

Ik voeg de teksten afbeeldingen in de pagina’s en jij geeft weer feedback. 

Website live

Ik verwerk de laatste feedback en doe de final checks.

Zo zorg ik voor een cookiemelding, responsiviteit van de site en dat alle juridische documenten te vinden zijn. Ook controleer ik of alle knoppen het doen en alle contactgegevens goed staan. 

Hierna kan jouw site live! 

De pakketten

One pager

1 pagina
299 per site
 • Gebouwd in Worpress
 • 1 pagina
 • Elementor pro licentie voor 1 jaar t.w.v. €99
 • Exclusief hosting en domeinnaam
 • Exclusief bouwdomein

Expert site

10 pagina's
1199 per site
 • Gebouwd in WordPress
 • 10 pagina's
 • Elementor pro licentie voor 1 jaar t.w.v. €99
 • Inclusief bouwdomein
 • Inclusief 1 software koppeling (Mailblue bijv.)
 • Exclusief hosting en domeinnaam
Populair

Basic website

5 pagina's
749 per site
 • Gebouwd in WordPress
 • 5 pagina's
 • Elementor pro licentie voor 1 jaar t.w.v. €99
 • Inclusief bouwdomein
 • Inclusief 1 software koppeling (Mailblue bijv.)
 • Exclusief hosting en domeinnaam

Aanvullende diensten

Website onderhoud

Website onderhoud is belangrijk om je site up to date te houden. Wekelijks komen er updates beschikbaar van plugins en thema’s. Je wilt altijd werken met de laatste versie en backups hebben van je site zodat hij altijd netjes online blijft.

€50,- ex. btw per maand

Juridische documenten

Juridisch documenten zijn onmisbaar op je website. In de algemene voorwaarden kun je verwachtingen tussen jou en de klant waarborgen. In het privacybeleid en cookiebeleid leg je duidelijk uit wat je doet met de gegevens van de klant. Onmisbaar voor iedere ondernemers met een website.

€570,- ex. btw per pakket

Websites van klanten

Akoko.nl

Nieuwe website

Cheyenne wilde een website die echt bij haar paste. Ze kwam met duidelijke voorbeelden waardoor ik een passende, op maat gemaakte website kon bouwen die haar gecombineerde dienstverlening goed weergaf.

Michelleshairandbeauty.nl

Nieuwe website en webshop

Michelle had behoefte aan haar eigen website met webshop omdat haar bedrijf groeide. Ze wilde het voor klanten mogelijk maken om fijne haarproducten online te kunnen bestellen.

Drivethroughlife.nl

Nieuwe website en webshop

Sabine zocht een website waarop zij haar camper avonturen kon delen en waarop ze haar zelfgemaakte t-shirts kon verkopen. 

Daniellerijks.nl

Nieuwe website

Daniëlle had behoefte aan een eigen website zodat haar dienstverlening een overzichtelijke online plek had. 

Iris-deruiter.nl

Nieuwe website

Iris wilde graag een eigen website zodat ze haar diensten kon laten zien en dat haar potentiële klanten een goed beeld kregen wie Iris zelf is.

Circleoftrustteamontwikkeling.nl

Nieuwe website

Leny maakte de stap van loondienst naar zzp’er en had behoefte aan haar eigen website. Ik heb haar geholpen met de basis van haar huisstijl zodat de website helemaal bij Leny zou passen.

FAQ

Dit is per website verschillend omdat iedere website anders is. Om een indicatie te geven: een website van 5 pagina’s neemt ongeveer 6-8 weken in beslag met feedbackrondes meegenomen.

Hierboven staan websites van klanten die ik gebouwd heb. Zoals je kunt zien, zijn dit allemaal verschillende stijlen. Ik bouw op maat gemaakte websites, wat betekent dat jouw eigen huisstijl terugkomt op jouw website en daarmee is jouw website uniek. Tijdens de intake zal ik je vragen om 3 voorbeelden te zoeken wat je mooi vind qua stijl zodat ik daar rekening mee kan houden tijdens het ontwerpen.

Voor ik aan een ontwerp kan starten voor jouw website, heb ik jouw huisstijl en logo nodig. Aan de hand hiervan ga ik een ontwerp maken die passend is bij jouw bedrijf.

Ik houd van snelle communicatie en heb met klanten vaak via whatsapp contact. Feedback geef je als klant via de mail door en korte vragen beantwoord ik graag via whatsapp.

Ja, ik bied een onderhoudsabonnement aan van 50 euro per maand. Ik maak maandelijks een backup van je site, update plugins en thema’s en in het abonnement zit 30 minuten support meegenomen. Je kunt in die 30 minuten je vragen stellen of aanpassingen aan de site laten doen. 

Mocht je een nieuwe pagina willen of een externe software willen gaan koppelen, neem dan contact met mij op. Na overleg maak ik een uren inschatting zodat je weet waar je aan toe bent en hoe snel ik je kan helpen.