Jouw ideale klant bereiken dankzij
de juiste marketingstrategie

Samen aan de slag met een duidelijke plan en acties

Marketing zonder strategie is doelloos...

(online) marketing zorgt voor zichtbaarheid en vindbaarheid. Om dit te kunnen bereiken, heb je een plan nodig. 

Je kunt druk zijn met verschillende marketingtaken wat uiteindelijk alleen maar tijd, geld en energie kost in plaats van het oplevert. 

Door vooraf een sterke marketingstrategie op te zetten die gebaseerd is op jouw doelen, weet je wat je moet doen en waar je naartoe werkt. 

Veel ondernemers vinden het lastig om zelf een strategie te bepalen. Daarom bied ik graag aan om jou te helpen. Met mijn 7 jaar aan kennis en ervaring kan ik je helpen om van jouw ideeën een helder plan te maken, met de juiste marketingtools die daarbij passen. 

No. 1

Marketing Blueprint

Voor startende ondernemers 0-1 jaar

Tijdens deze sessie (90 minuten) duiken we samen in jouw bedrijf en zetten we samen de fundering stevig neer. Denk aan deze elementen:

Je missie
Je visie
Je kernwaarden
Je doelgroep
Je communicatieboodschap

229 euro ex. btw

No. 2

Marketing Deep Dive

Voor gevorderden ondernemers

Binnen 90 minuten duiken we samen in een groter marketingvraagstuk. Denk bijvoorbeeld aan:

Het herschrijven van teksten op jouw landingspagina’s
Jouw hele webinar doorlopen op tekst, beeld en call to actions
Optimaliseren van jouw bestaande funnel

155 euro ex. btw

No. 3

The next level

Een 3 maanden pilot voor ondernemers
die 1-3 jaar bezig zijn

Binnen 6 sessies van 60 minuten duiken we in jouw funnel en online zichtbaarheid. We bespreken alles wat nodig is om jouw online vindbaarheid te verbeteren denk aan:

Jouw weggever
Jouw landingspagina
Jouw e-mailfunnel
Jouw advertenties
Jouw upsells 
Jouw social media kanalen
Jouw marketingboodschap

500 euro ex. btw

Hoe ik een marketingstrategie opbouw

De onmisbare basis voor mij is de klantreis. Iedere klant doorloopt de klantreis dus deze mogen we echt niet missen bij het opzetten van jouw marketingstrategie. 

Verder kijk ik altijd naar wat je nu doet wat goed werkt en wat nog niet goed werkt. Verschillende kanalen en platformen kiezen we op basis van jouw ideale klant. 

Wat mijn klanten ervaren

Ik wilde mijn aanbod als coach uitbreiden. Ik snap mijn doelgroep, maar de vertaalslag naar aanbod maken is een ander vakgebied. Met die reden schakelde ik de hulp van Eliza in.

Wat mij aansprak is dat Eliza rust en zelfverzekerdheid uitstraalt. Ze vertelt luchtig over haar vak, wat het begrijpelijk maakt voor mij. Na onze deep dive heb ik duidelijker welke kant ik op wil gaan en met mijn aanbod. Eliza stelt vragen en zo haalt ze de ruis weg en werd duidelijk wat de basis moet zijn van mijn aaobd. Met nieuwe energie, ging ik aan de slag met mijn huiswerk. Ik kijk ernaar uit om samen met Eliza het aanbod te realiseren.

Brechtje - Unfolding Clarity

Eliza heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven in de deep dive sessie. Online marketing is voor mij compleet onbekend terrein en Eliza denkt daarin goed met je mee. Eerst een goede basis samen neerzetten en daarna adviseert ze je over welke stappen je zou kunnen zetten voor jouw online marketing. Ze denkt gevraagd en ongevraagd met je mee en bezit over heel veel kennis. Ik heb een hele fijne samenwerking met Eliza en raad haar dan ook zeker aan!

Mandy - Finanshe

Ik wilde nieuwe trainingen en weggevers lanceren, maar kwam er zelf niet helemaal uit hoe. Eliza hielp mij goed met de planning en het uitdenken van lancering acties. Haar brein staat nooit stil en ze kan helder vertellen wat ze bedoelt.

Anaita - The school of mental health

Jij helpt mij de essentie uit mijn verhaal te halen. Ik overzie het totaal, maar mis daardoor de details die ertoe doen voor mijn klanten. Jij stelt de juiste vragen, laat mij kletsen en haalt daar dan de essentie uit en je helpt me die concreet op papier te zetten zodat het ook goed overkomt naar mijn klanten.

Ingrid - De kinderboekenjuf