Jouw website is het kloppende hart
van jouw online zichtbaarheid

Versterk je online aanwezigheid met een doelgerichte website

Eigenlijk kun je niet zonder website...

Jouw website is het kloppende hart van je online marketingstrategie, waar alle digitale wegen samenkomen.
Het vormt niet alleen een centraal punt voor alle informatie over jouw producten en diensten, maar ook als het beginpunt van jouw marketingfunnels.

Door doelgerichte pagina’s, aantrekkelijke call-to-actions en geoptimaliseerde landingspagina’s te bouwen, stuur je bezoekers moeiteloos door binnen de verschillende fases van de klantreis. 

Je website is daarmee niet alleen een etalage, maar een dynamisch platform dat de interactie met potentiële klanten aangaat. Dit leidt uiteindelijk tot het  maximaliseren van je online zichtbaarheid en het genereren van waardevolle leads.

No. 1

One pager

Voor startende ondernemers 0-1 jaar

299 euro ex. btw

No. 2

Uitgebreide website

Voor gevorderden ondernemers

Op aanvraag

No. 3

Basic website

Voor starters 1-3 jaar

749 euro ex. btw

Aanvullende diensten

Website onderhoud

Website onderhoud is belangrijk om je site up to date te houden. Wekelijks komen er updates beschikbaar van plugins en thema’s. Je wilt altijd werken met de laatste versie en backups hebben van je site zodat hij altijd netjes online blijft.

€35,- ex. btw per maand

Juridische documenten

Juridisch documenten zijn onmisbaar op je website. In de algemene voorwaarden kun je verwachtingen tussen jou en de klant waarborgen. In het privacybeleid en cookiebeleid leg je duidelijk uit wat je doet met de gegevens van de klant. Onmisbaar voor iedere ondernemers met een website.

€570,- ex. btw per pakket

Hoe ik websites bouw

Met ruim 7 jaar ervaring in websites en webshop bouwen, heb ik zelf duidelijke voorkeuren voor techniek en tools. 

Websites bouw ik graag in WordPress met Elementor als builder. Voor webshops kies ik voor Woocommerce. Elementor is gebruiksvriendelijk en stelt mijn klanten in staat om na een korte uitleg zelf afbeeldingen, blogs etc. aan te passen en toe te voegen als de site live is. 

Met hosting en je domeinnaam kan ik je ook helpen. Ik werk zelf graag samen met Hostnet omdat zij een fijne, snelle service verlenen. 

Verder heb ik kennis en ervaring met externe software zoals Huddle (voor online leeromgevingen), Mailblue (voor e-mailmarketing funnels) en Calendly (voor online een afspraak inplannen). Ik help mijn klanten om deze software te koppelen aan hun eigen website, zodat hun online marketingfunnels op rolletjes lopen.

Het design proces

Kennismakingsgesprek

Als je een kennismakingsgesprek inplant, ontvang je van mij wat intake vragen zodat ik een goed beeld krijg van wie je bent en wat voor bedrijf je hebt. 

We maken kennis met elkaar via een online video call. Ik ben benieuwd wie je bent en waarom je doet wat je doet. Jij vertelt wat je wensen en eisen zijn voor jouw eigen website. 

Tijdens ons gesprek bespreken wij de verschillende pakketten en welk pakket er voor jou de beste optie is. 

Na het gesprek ontvang je mijn voorstel in je mailbox en na akkoord gaan we aan de slag! 

Versie 1 en feedback ronde 1

Als je akkoord bent met het voorstel, ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik vraag jouw huisstijl en logo op bij jou. Mocht je deze nog niet hebben, kunnen we daar samen een opzet van maken. 

Als eerste bouw ik een homepage, zodat je de stijl ziet van hoe de rest van de site wordt. Daar kun je feedback op geven zodat ik weet of de stijl aan jouw wensen voldoet. 

Versie 2 en feedbackronde 2

Ik verwerk jouw feedback op de homepage. Je ontvangt van mij (als je dit wenst) een schema van teksten die ik nodig vind voor de andere pagina’s. 

Vervolgens ga jij aan de slag met het schrijven van de teksten en het aanleveren van beeldmateriaal (video / foto’s). 

Na het ontvangst van tekst en beeld, ga ik aan de slag met het ontwerp van de andere pagina’s. Als deze af zijn, krijg je weer de kans om feedback te geven op alles wat je ziet. 

Afronding en live gaan

Ik verwerk jouw laatste feedback en doe de final checks en instellingen (software en programma’s koppelen bijvoorbeeld). 

Zo zorg ik voor een cookiemelding, responsiviteit van de site en dat alle juridische documenten te vinden zijn. Ook controleer ik of alle knoppen het doen en alle contactgegevens goed staan. 

Hierna is jouw site klaar om live te gaan en klanten aan te trekken! 

Gebouwde websites

Akoko.nl

Nieuwe website

Cheyenne wilde een website die echt bij haar paste. Ze kwam met duidelijke voorbeelden waardoor ik een passende, op maat gemaakte website kon bouwen die haar gecombineerde dienstverlening goed weergaf.

Michelleshairandbeauty.nl

Nieuwe website en webshop

Michelle had behoefte aan haar eigen website met webshop omdat haar bedrijf groeide. Ze wilde het voor klanten mogelijk maken om fijne haarproducten online te kunnen bestellen.

Ontwikkelinorde.nl

Nieuwe website

Melissa is voor zichzelf begonnen en wilde een website die haar expertise en professionaliteit uitstraalde.

Stress-end.nl

Nieuwe website

Dit is Monique haar eerste website. We hebben al haar diensten samengebracht op een overzichtelijk site.

Drivethroughlife.nl

Nieuwe website en webshop

Sabine zocht een website waarop zij haar camper avonturen kon delen en waarop ze haar zelfgemaakte t-shirts kon verkopen. 

Daniellerijks.nl

Nieuwe website

Daniëlle had behoefte aan een eigen website zodat haar dienstverlening een overzichtelijke online plek had. 

Iris-deruiter.nl

Nieuwe website

Iris wilde graag een eigen website zodat ze haar diensten kon laten zien en dat haar potentiële klanten een goed beeld kregen wie Iris zelf is.

Circleoftrustteamontwikkeling.nl

Nieuwe website

Leny maakte de stap van loondienst naar zzp’er en had behoefte aan haar eigen website. Ik heb haar geholpen met de basis van haar huisstijl zodat de website helemaal bij Leny zou passen.

FAQ

Dit is per website verschillend omdat iedere website anders is. Om een indicatie te geven: een website van 5 pagina’s neemt ongeveer 6-8 weken in beslag met feedbackrondes meegenomen.

Hierboven staan websites van klanten die ik gebouwd heb. Zoals je kunt zien, zijn dit allemaal verschillende stijlen. Ik bouw op maat gemaakte websites, wat betekent dat jouw eigen huisstijl terugkomt op jouw website en daarmee is jouw website uniek. Tijdens de intake zal ik je vragen om 3 voorbeelden te zoeken wat je mooi vind qua stijl zodat ik daar rekening mee kan houden tijdens het ontwerpen.

Voor ik aan een ontwerp kan starten voor jouw website, heb ik jouw huisstijl en logo nodig.

Ook op dit gebied kan ik met je meedenken. 

Aan de hand van jouw stijl ga ik een ontwerp maken die passend is bij jouw bedrijf.

Ik houd van snelle communicatie en heb met klanten vaak via whatsapp contact. Feedback bespreken we samen (online of live) en korte vragen beantwoord ik graag via whatsapp.

Ja, ik bied een onderhoudsabonnement aan van 35euro per maand. Ik maak maandelijks een backup van je site, update plugins en thema’s en in het abonnement zit 30 minuten support meegenomen. Je kunt in die 30 minuten je vragen stellen of aanpassingen aan de site laten doen. 

Mocht je een nieuwe pagina willen of een externe software willen gaan koppelen, neem dan contact met mij op. Na overleg maak ik een uren inschatting zodat je weet waar je aan toe bent en hoe snel ik je kan helpen.