Marketing die bij jou en je bedrijf past

Online marketing hulp op maat

Met online marketing kun je jouw producten en diensten verkopen. Je moet alleen wel weten waar je moet beginnen. Ik help je te beginnen bij het begin. 

Waar ik je graag mee help:

01.

Marketing blueprint

Lorem ipsum

98 euro

02.

Een nieuwe website

Je website of webshop is het hart van je bedrijf. Online vindbaar zijn is een must. Door jouw visie met jouw huisstijl te combineren, creeer ik een website of webshop die bij jou past en klanten gaat opleveren.

Vanaf 750 euro

03.

Adverteren

Met duizenden zoekopdrachten per dag, is Google een goede plek om je producten of diensten aan te bieden. Ik help je bij het opzetten en verbeteren van je campagnes.

Consumenten spenderen uren per dag op social media platformen. Deze platformen gaan steeds meer dienen als zoekmachines. Ik help je bij het opzetten van je campagnes en het kiezen van de juiste strategie.

Vanaf 175 euro

Of

Zelf aan de slag

Wil je van mij leren hoe je aan de slag kunt gaan met online marketing? Ik bied verschillende checklisten, e-books en trainingen aan zodat je zelf kunt leren hoe je jouw marketing aanpakt.

Over Stormbrain

Get to know me

Met Stormbrain help ik (Eliza) ondernemers om online marketing goed in te zetten. Dit doe ik door wat ik doe zo simpel mogelijk toe te lichten en uit te leggen welke stappen ik neem en waarom. Daarmee focus ik op de behoefte van jouw bedrijf en de gewenste resultaten. Want meten blijft weten. 

Ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd van Commerciële Economie in Utrecht. In de afgelopen 6 jaar heb ik in loondienst en met ondernemen veel online marketing kennis en ervaring opgedaan. Door verschillende banen en klanten te helpen, heb ik een breed scala aan kennis. Ik krijg energie van brainstormen over marketingstrategieën. Ik help je om jouw marketingplan op papier te krijgen zodat jouw bedrijf een succes wordt!

Gezicht achter Stormbrain
Eliza Agten

7 jaar ervaring

Afgestudeerd Marketeer

5,5 jaar ondernemer

Mijn beloftes aan jou:

De drempel verlagen

Veel bedrijven willen iets met online marketing doen, maar weten niet waar te beginnen. Door weg te blijven van jargon probeer ik online marketing toegankelijk te maken.

Snel doorpakken

Ga je een nieuw product lanceren? Of weet je even niet wat je moet met je advertenties? Na een brainstormsessie weet je weer wat je te doen staat. Want samen kom je toch echt verder dan alleen.

Realistische resultaten

Geen loze beloftes over duizenden euro's omzet. Aan de hand van jouw vraag geef ik aan wat je mag verwachten en wat misschien nog een beetje onrealistisch is. Eerlijkheid duurt het langst, ook bij conversies 😉

Hoe ik te werk ga

Vooraf weten waar je aan toe bent, vindt iedereen fijn. Ik leg graag uit hoe ik met klanten omga. 

Kennismaken

We maken kort kennis via een online video call. Ik ben benieuwd wie je bent en waarom je doet wat je doet. Jij vertelt wat je uitdagingen zijn op online marketing gebied.

Plan van aanpak

Met de input van de kennismaking ga ik aan de slag met een op maat gemaakt plan. Ik kijk welke kanalen er het beste bij je passen, welk budget we nodig hebben en wanneer we het plan gaan evalueren. 

Evalueren en bijsturen

De kracht van online marketing ligt volgens mij bij het constant evalueren en bijsturen van wat je aan het doen bent. Ik bekijk de data en geef advies over wat er bijgestuurd moet worden. Zo gaan we samen voor het beste resultaat!

Portfolio

Uiteraard heb ik al veel klanten mogen helpen met hun online marketing. Mocht je meer info willen, hieronder vind je 3 klantcases.

Webdesign

Nieuwe website met webshop

Google ads

Optimalisatie van campagnes

Marketingstrategie

Een nieuw product lanceren

Klant ervaringen

Mooie woorden van klanten

5/5

Website met webshop

Om te beginnen, zou ik Eliza iedereen aanbevelen. Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ze luistert goed naar wat jouw wensen zijn en neemt dit allemaal mee. Ook geeft ze het duidelijk aan als er nog iets aangepast moet worden omdat het dan er beter uitkomt te zien of technisch beter is.
Michelle Jansen
Eigenaar Michelle's Hair and Beauty
5/5

Google Ads

Eliza heeft mij super fijn geholpen met mijn Google Ads! Ze neemt echt de tijd voor je en denkt fijn met je mee. Een hele fijne, persoonlijke service. Ik zou Eliza aan iedereen aanraden.
Sophie Bel
Freelance fotograaf
5/5

Facebook en Instagram ads

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met je advertenties zowel voor Google als op social media? Dan ben je bij Stormbrain aan het juiste adres. Met de juiste kennis en persoonlijke aandacht weet Eliza wat het beste is voor jouw bedrijf. Ze denkt met je mee en geeft ook tussendoor tips over hoe je marketing nog beter kan. Kortom: heb je graag persoonlijke aandacht en wil je dat er meegedacht wordt om samen een succes te maken van je bedrijf, dan beveel ik Stormbrain zeker aan!
Esther Pronk
Eigenaar Foto-ster en Bride4oneday

Jouw online marketing verbeteren?

Ik ben erg benieuwd naar wat je nu al doet of wat je plannen zijn met online marketing.
Neem contact met me op en we plannen een kennismaking op korte termijn!