Klantcase

Anaïta Nasser

Anaïta nam contact met mij op omdat ze hulp wilde bij het lanceren van haar online training. Ze zag door het bomen de bos even niet meer en wilde sparren om structuur, helderheid en een duidelijk plan te krijgen. Anaïta is NLP en Life coach. 

Het stappenplan

Brainstorm

Tijdens onze brainstormsessie heb ik goede vragen gesteld aan Anaïta om helder te krijgen wat ze wilde bereiken. Belangrijk is om helder te krijgen wat het doel is wat je wilt en daarna om de stappen te bepalen samen. Ik gaf aan welke stappen er nodig waren voor een succesvolle lancering en hoe ze daarmee aan de slag kon gaan.

Een plan

Na de brainstorm ging Anaïta zelf aan de slag met een goede planning. Zo kon ze gestructureerd aan de gang met de lancering van haar online training.

Evalueren

Een paar weken later hadden we opnieuw contact om te kijken hoe het ging met de planning en of er nog meer structuur nodig was. We brainstormden nog over zaken die naar boven kwamen drijven. Zo kon Anaïta een succesvolle lancering neerzetten.

Het resultaat

Doordat we samen de tijd namen om na te gaan denken over het doel en de stappen die genomen moesten worden, ontstond er bij Anaïta helderheid en structuur. Een duidelijk plan helpt je altijd om de goede richting in te gaan. De lancering was een succes. Dankzij de brainstorm hebben we een basis gelegd voor lanceringen in de toekomst.

“Ik wilde nieuwe trainingen en weggevers lanceren, maar kwam er zelf niet helemaal uit hoe. Eliza hielp mij goed met de planning en het uitdenken van lancering acties. Haar brein staat nooit stil en ze kan helder vertellen wat ze bedoelt.”  – Anaïta

Ook even samen brainstormen?