Klantcase

Michelle Jansen

Michelle nam contact met mij op omdat ze graag een eigen website met webshop wilde voor haar bedrijf. Ze wist zelf niet hoe ze dit moest bouwen en wilde mijn hulp inschakelen. Michelle is kapster en nagelstyliste. 

Het stappenplan

Intake gesprek

Tijdens dit gesprek maak ik kennis met Michelle en haar diensten. We bespraken haar wensen voor de website en de webshop zorgvuldig zodat ik niks zou missen tijdens het opbouwen.

Ontwerpen

Na het intakegesprek ging ik aan de slag met het ontwerpen van haar website. Tussendoor gaf Michelle fijne feedback waar ik mee verder kon. Michelle verzamelde de producten die zij in de webshop wilde hebben.

Opleveren

Door het tussentijdse contact, wist ik goed wat Michelle belangrijk vond en kon ik goed inschatten wat zij mooi zou vinden. Na een paar weken leverde ik de website en webshop op en kon zij gaan verkopen.

Het resultaat

Doordat we stap voor stap aan de slag gingen met het opbouwen van haar website met webshop, nam ik Michelle rustig mee in het proces en konden we echt samenwerken. Fijne input zorgt altijd voor fijne output. Michelle is erg tevreden met haar nieuwe website met webshop waar ze haar klanten kan helpen met fijne producten.

“Om te beginnen, zou ik Eliza iedereen aanbevelen. Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ze luistert goed naar wat jouw wensen zijn en neemt dit allemaal mee. Ook geeft ze het duidelijk aan als er nog iets aangepast moet worden omdat het dan er beter uitkomt te zien of technisch beter is. ” – Michelle

Klaar voor jouw eerste website of webshop?