Eerlijke online marketing

Ga je aan de slag met adverteren of heb je een uitdaging in je bedrijf? Met mijn jaren lange ervaring als online marketeer kan ik je helpen. Neem contact op.

Over

Stormbrain

Met Stormbrain help ik ondernemers om online marketing goed in te zetten. Dit doe ik door wat ik doe zo simpel mogelijk toe te lichten en uit te leggen welke stappen ik neem en waarom. Daarmee focus ik op de behoefte van jouw bedrijf en de gewenste resultaten. Want meten blijft weten. 

Met Stormbrain wil ik:

De drempel verlagen

Veel bedrijven willen iets met online marketing doen, maar weten niet waar te beginnen. Door weg te blijven van jargon probeer ik online marketing toegankelijk te maken. Zo kun je makkelijk kiezen welke tools jij in gaat zetten om je bedrijfsdoelen te behalen.

Snel doorpakken

Ga je een nieuw product lanceren? Of weet je even niet wat je moet met je advertenties? Na een brainstormsessie weet je weer wat je te doen staat. Want samen kom je toch echt verder dan alleen.

Realistische resultaten behalen

Geen loze beloftes over duizenden euro's omzet. Aan de hand van jouw vraag geef ik aan wat je mag verwachten en wat misschien nog een beetje onrealistisch is. Eerlijkheid duurt het langst, ook bij conversies 😉

Mijn

Specialiteiten

GOOGLE ADS & SOCIAL ADS

Waar zoeken mensen naar producten? Op Google. Het is daarom een slimme zet om te gaan adverteren in Google Ads. Je betaalt alleen per klik en je bepaalt zelf voor welke zoekwoorden je betaalt.

Social ads zet je in als je downloads wilt behalen of meer naamsbekendheid. Facebook heeft dan misschien minder organisch bereik, met adverteren kom je nog steeds een heel eind. Op Instagram kun je je doelgroep concreet inspireren met jouw dienst of product. LinkedIn is een prachtige tool voor de b2b markt.

Ik kan alles opzetten voor je, maar we kunnen het ook samen doen.

BRAINSTORMEN & MARKETINGADVIES

Samen kom je verder dan alleen. Een cliché die toch echt klopt. Natuurlijk kun je zelf uren diep denken en hopen dat het lichtje gaat branden, samen brainstormen of sparren kost minder tijd en levert meer op.

Tijdens een brainstorm ben je vaak geneigd om te snel te stoppen, daarom volgen we 4 heldere stappen. Zo kom je met allerlei nieuwe ideeën uit onze brainstorm.

Voor een goede brainstorm is wat tijd nodig, minimaal een uur. Dit kan samen of met meerdere mensen.

WEBSITE, DATA & OPTIMALISATIE

Tuurlijk wil je een website die oooh's en aaaah's oplevert. Maar die website is er niet voor niks. Klanten willen snel lezen waar jij ze mee kunt helpen en wat je voor resultaten levert. Een mooie layout die lezen en het brein verder ondersteunt tijdens de klantreis zijn mooi meegenomen.
Meten blijft weten. Hoe oud het gezegde ook is, je hebt veel aan data van je websitebezoekers. Ook kun je ze opnieuw aanspreken door bijvoorbeeld te retargetten op hun interesses. Zeker doen dus, die Google Analytics laten koppelen!

Heb je al een tijdje een website? Met een paar kleine aanpassingen of testen kan je website wel de resultaten opleveren die je zoekt. Altijd het proberen waard.

Ik ontwerp websites met Elementor en WordPress. De Google programma's die ik gebruik zijn Google Tag Manager, Google Search console, Google Analytics en Google Optimize.

Mooie woorden van

Klanten

Eliza heeft mij super fijn geholpen met mijn Google Ads! Ze neemt echt de tijd voor je en denkt fijn met je mee. Een hele fijne, persoonlijke service. Ik zou Eliza aan iedereen aanraden.

Sophie Bel

Eigenaar & fotograaf @ sophiebelphotography.com

Om te beginnen, zou ik Eliza iedereen aanbevelen. Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ze luistert goed naar wat jouw wensen zijn en neemt dit allemaal mee. Ook geeft ze het duidelijk aan als er nog iets aangepast moet worden omdat het dan er beter uitkomt te zien of technisch beter is. 

Michelle Jansen

Kapper & webshop eigenaar michelleshairandbeauty.nl

Ik wilde nieuwe trainingen en weggevers lanceren, maar kwam er zelf niet helemaal uit hoe. Eliza hielp mij goed met de planning en het uitdenken van lancering acties. Haar brein staat nooit stil en ze kan helder vertellen wat ze bedoelt.

Anaïta Nasser

NLP coach en eigenaar @ theschoolofmentalhealth.com

Kennismaken of een vraag?

Ik houd van open en snelle communicatie, daarom heb je meerdere opties om mij te contacten.

Mailen

info@stormbrain.nl

Whatsapp

06 42 56 74 32

Bericht via social media